Despre noi

Versastil, noua ta opțiune de shopping

Prin Versastil, ne propunem să aducem pe piața de fashion, și nu numai, calitate și stil la prețuri accesibile. Ideea noastră a pornit la începutul acestui an, când am hotărât să punem bazele a ceea ce este astăzi magazinul online Versastil. Dorința de diversificare și progres continuu ne ghidează munca, iar pentru a satisface un public exigent, avem peste 100 de articole vestimentare disponibile în shop.

„Versastil celebrează diversitatea. Fiecare dintre noi este, în esență, unic, iar fiecare își poate lăsa amprenta asupra modului în care integrează articolele noastre în stilul său personal. Vrem ca fashion-ul să fie un proces simplu, accesibil și distractiv pentru clienții noștri.”

Eugen Olteanu, Founder

Vrem să fim alături de tine în orice moment!

Versatilitatea în ideea de schimbare este conceptul în jurul căruia am creat acest brand. Fie că este vorba de o activitate cotidiană precum job-ul, fie că este o ocazie specială precum aniversarea ta, Versastil înglobează produse potrivite pentru o paletă largă de stiluri. Astfel, vei găsi în shop-ul nostru articolele vestimentare de care ai nevoie pentru a străluci oriunde, oricând.

martie 2021

Crearea unui brand este un proces lung și anevoios. Cu toate că proiectul își are bazele la începutul acestui an, în martie 2021 am văzut cum ideea Versastil începe să prindă contur, acesta fiind momentul crucial în care am început colaborarea cu diverși designeri și importatori, cu scopul de a asigura distribuția unor produse calitative și accesibile.

aprilie 2021

Lansarea unui brand implică o mulțime de factori, iar eficiența și perseverența sunt calitățile care ne-au coordonat munca. Suntem mândri să anunțăm că Versastil a fost lansat oficial și este pregătit să se adreseze publicului larg din luna aprilie.

Livrare grauită

Pentru comenzile peste 500 RON

Retur gratuit

În primele 14 de zile de la livrarea comenzii

100% Securizat

Datele sunt în siguranță cu noi

Cel mai bun preț

Garantat

Articolele vestimentare disponibile pe site-ul Versastil pot fi comandate exclusiv online și sunt livrate pe întreg teritoriul României.